Bij CRMoptics hebben wij ook een webshop module aan onze software gekoppeld. De "nieuwe consument " zoekt online en wij willen dat uw optiekzaak ook gevonden kan worden. 

Een webshop in 3 stappen

Opleiding

Wij geven uw een halve dag opleiding zodanig u meteen aan de slag kan om de gedroomde webshop uit te bouwen. Dit beiden wij helemaal gratis aan.

Foto's


Koppel aan elk montuur of zonnebril de juiste foto's. Hoe meer foto's u aan het product koppelt hoe meer er te zien zijn op de webshop.

Aanpasbaar

U kan de webshop volgens uw voorkeur ontwerpen. Wanneer er een montuur of bril verkocht wordt, past de voorraad zich meteen aan in het systeem. Deze zal nu niet meer worden weergegeven op de webshop.

U kan de webshop gebruiken als een tweede vitrine maar ook als een echte webshop met verschillende betaalmogelijkheden en levermogelijkheden voor  79 excl. BTW per maand.

Overzicht

Dit is een voorbeeld van hoe de webshop er kan uitzien. U kan zelf de foto's aan de  monturen koppelen, categorieën maken en zelfs promoties toevoegen.

Homepagina

U kan een mooi homepagina ontwerpen voor de webshop. Dit is een voorbeeld van één van onze klanten.

Product

U kan zelf gemakkelijk een beschrijving toevoegen aan het product. Wij geven het merk en het internenummer weer op de webshop zo kan een klant moeilijker de prijzen gaan vergelijken. De klant kan het toevoegen aan het winkel mandje of een afspraak maken om de bril te komen passen.

Ik wil vrijblijvend een demo!

.